Servi Mahallesi Hilton Otel Mevki Özel Konut İnşaatı

Hilton Otel Mevki Özel Konut İnşaatı

Servi Mahallesi Hilton Otel Mevki Özel Konut İnşaatı

İki katlı olarak tasarlanan dükkana ilaveten bir adet normal, bir adet de dubleks daireden oluşan proje, gerek malzeme ve işçilik kalitesiyle, gerekse tasarımsal bütünlüğüyle fark yaratmıştır.
kütahya inşaat, kütahya inşaat malzemesi satılan yerler, hilton oteli 
Özel Konut İnşaatı Projesinin İlk Mimari Proje Çalışması

Proje Konumu

Kütahya Merkez Hilton Otel Mevkisi, Servi Mahallesi
kütahya satılık daireler, kütahya satılık 1+1, kütahya satılık 2+1
Gelişen Şehir Kütahya'nın en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'na, kafeler bölgesine ve Hilton Otel'e yakınlığı ile benzersiz bir konumda yer alan proje, 2 daire ve tek dükkandan oluşan butik bir projedir.
mr toms coffee, kütahya kafe,
Bir ZA YAPI klasiği haline gelen tamamı alüminyum ile kaplı dış cephe tasarımı.
emirhan aydın, mr. toms coffee inşaatı
Mart 2015'te çekilmiş bir Google Street View görüntüsü. Fotoğrafta, tamamı betonarme perde ile çevrelenmiş bodrum katın, su ile temas edecek yüzeylerine su yalıtımı uygulandığı, bu su yalıtımının üzerine de koruyucu tabaka yapıştırıldığı görülebilir. Ancak bu uygulama tek başına nem, rutubet ve bodrumun su yalıtımı problemlerini çözmez. Bu uygulamaya ilaveten  dört adet daha su yalıtımı uygulaması yapılmıştır.

kafe dizaynı, kafe tasarımı
Yine aynı proje kapsamında, firmamız tarafından dükkan için tasarımlar yapılmış olup, uygulaması da yine firmamız tarafından yapılmıştır.
kafe mimarisi

render, mr. toms coffee, za yapı

za yapı, za inşaat, kütahya ko-za yapı, kahve, kafe

hilton otel, kütahya inşaat, satılık dükkanlar
İnşaatı teslim etmeye yaklaştığımız zamanlardan bir fotoğraf.

Servi Mahallesi Satılık Daireler

Kütahya satılık daireler cenneti ise bu cennetin bahçesi şüphesiz ki Servi Mahallesidir. Çünkü Kütahya'nın en merkezi ve en lüks mahallelerinden olan Servi Mahallesi, hem yatırım için daire alanlara hem de bu bölgede oturmak için daire alanlara büyük avantajlar sağlamaktadır. Yakın çevresinde hastane, sağlık ocağı, çarşı merkezi, belediye, adliye, semt pazarı gibi önemli merkezleri barındıran Servi Mahallesi özel konut projeleri için eşsiz bir konuma sahiptir.
Bu yazı da ilginizi çekebilir: Ev satın alacağım, nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın