Kütahya Servi Mahallesi Özel Konut Projesi-2020

Gayrimenkulu satın alma işlemleri sırasında bizim de tebessüm ettiğimiz bir sohbet gerçekleşti. Binasını ve arsasını komple bize satan Nimet Teyze, bizden daha yüksek fiyat teklifi verenlerin de olduğunu ancak bizi tercih ettiğini söyleyerek...
kütahya servi mahallesi özel konut projesi
Ekonomik krizin sekteye uğrattığı inşaat sektörü, Kütahya'da da ağır bir darbe aldı. Yeni projelerin başlamaması, eldeki konut stoklarının hızla erimesi ve tüketicinin aradığı daireyi bulamaması, halk arasında büyük bir sorun oluşturuyor. 
kütahya satılık daireler

Nitekim bugün ilan sektörünün lideri sahibinden.com'da "Kütahya Satılık Daireler" diye arattığınızda 0 yaş ve 1 yaş kategorisinde sadece 800 satılık daire ilanı olduğunu görüyoruz. Önceki yıllarda bu sayı 2.000'in altına pek düşmezdi. Servi Mahallesi ve Meydan Mahallesi olarak aramayı filtrelediğimizde karşımıza çıkan ilan sayısı sadece 62! Ki bunlar Kütahya'nın en büyük mahalleleri. Çünkü firmalar, mevcut ekonomik yapıda yeni konutlar inşa etmekten ve yeni projeler üretmekten kaçınıyor.

Kütahya Servi Mahallesi Satılık Apart Daire - ZA YAPI

Bizler ise, ZA YAPI olarak, yeni projeler üretmeye ve yeni konutlar inşa etmeye devam ediyoruz. Son projemizde, hali hazırda biri bodrum katı olmak üzere 3 katlı bir binayı yıkıp, yerine son deprem yönetmeliğine uygun bir bina inşa edeceğiz.

Butik bir proje olan yeni projemizde, toplam 1250 m² inşaat alanı mevcut. 2 dükkan ve 14 apart / ofis olarak düşünülen projemizde farklı alternatifleri de değerlendirme aşamasındayız. İnşaatın bulunduğu bölge, daha önce yaptığımız inşaatların canlandırdığı bir bölge. Kafeler caddesi olarak nitelendirilen bölge, yatırımcıların da gözdesi konumunda. Yüksek kira potansiyeli ve kısa sürede alınan geri dönüşler sayesinde, yatırımcıların oldukça talep gösterdiği bir bölge.

Kütahya'nın En İyi İnşaat Firması Kim?

Gayrimenkulu satın alma işlemleri sırasında bizim de tebessüm ettiğimiz bir sohbet gerçekleşti. Binasını ve arsasını komple bize satan Nimet Teyze, bizden daha yüksek fiyat teklifi verenlerin de olduğunu ancak bizi tercih ettiğini söyleyerek ve bizim, Kütahya'nın en iyi inşaat firması olduğumuzu söyleyerek bizi onurlandırdı.

Aslında bundan tam bir buçuk sene önce Nimet Teyze'yle yine oturmuş, pazarlık etmiş, ancak o zaman için anlaşamamıştık. Hatta "apart daire" kavramını kabullenmeyen 83 yaşındaki Nimet Teyze "Ne bu küçük küçük daireler vermişsin" diyerek beni bir güzel terslemişti :) Dairelerin "küçük küçük" olmasını istemeyen Nimet Teyze, bu nedenle de "kat karşılığı inşaat" tekliflerimize yanaşmadı ve komple satmayı teklif etti. Kütahya'dan Ürgüp'e, çocuklarının yanına taşınacağını söyledi. Biz de Nimet Teyze'nin tüm taşınma masraflarını karşılamayı teklif ettik.
Müteahhit firma seçerken dikkat edilmesi gereken 5 madde için tıklayınız.

Yeni projemizin konumu aşağıdaki fotoğrafta görülmektedir:

za yapı özel konut projesi konumu

Projenin Konumu

Proje konum olarak Kütahya'nın en işlek caddesi Atatürk Bulvarı'na, kurumsal kahve ve çikolata markalarına, öğrenci yurtlarına, belediyeye, pazar yerine, sağlık ocağına, eczanelere, Laleli Camisi'ne çok çok yakın durumda.

Proje Ne Durumda?

Projenin ne durumda olduğunu Gün Gün İnşaat Yapım Aşamaları başlıklı makalemden takip edebilirsiniz.
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın