Özdemir Apartmanı Özel Konut Projesi İnşaatı

Özdemir Apartmanı Özel Konut Projesi İnşaatı

Özdemir Apartmanı Projesi

Özdemir Apartmanı Özel Konut Projesi 28 adet apart daire ve 1 adet dükkandan oluşmaktadır.
özdemir apartmanı, kütahya inşaat, kütahya müteahhit firma
Toplam 2000 m² olan yapının dış cephesi tamamen alüminyum kaplamadır. Zemin iyileştirme yöntemi olarak Jet Grout zemin iyileştirme yöntemi uygulanmıştır.

Jet Grout Yöntemi Nedir?

Projeden Fotoğraflar

mansard çatı nedir, mansart çatı nedir, kütahya mansart çatı

çelik kapı, kütahya çelik kapı, kütahya kapı

banyo, seramik, vitrifiye

kütahya örnek daire, kütahya örnek apart projesi

kütahya satılık apart projeleri


kütahya inşaat, kütahya örnek apart daire

teras, kütahya teras kapama

kütahya apart daire, satılık apart daire

Statik Proje


Statik analiz için kullandığımız STA4CAD programından bir kesit. Binada taşıyıcı 6 adet betonarme deprem perdesi bulunmaktadır. Perdelerin konumları, binanın rijitlik ve kütle merkezinin çakışacağı şekilde dizayn edilmiştir. Döşemeler genel olarak 15 cm kalınlığında tercih edilirken kirişler genel olarak 25 x 50 boyutlarında tercih edilmiştir.

Kütahya inşaat sektöründe çok hızlı bir ivme yakalamış olsa da, ne yazık ki kimse statik projelerde perde kullanımına önem vermiyor, "en az demir ile projeyi hazırlayan" inşaat mühendisleri tercih ediliyor. Biz, ZA YAPI olarak kendi projelerimizi kendimiz hazırlıyoruz. Ve şuna eminim ki; Kütahya'daki en iyi inşaat firmalarının projeleri ile bizim projelerimiz kıyaslandığında; en az %10 oranında bizim daha fazla demir donatı kullandığımız ortaya çıkacaktır. Tabi bununla orantılı olarak bizim taşıyıcı eleman boyutlarımız da en az %10 oranında büyük çıkacaktır.
Bu yazı da ilginizi çekebilir: Ev satın alacağım, nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın