Simav Çitgöl-Naşa-Güney-Karakür Taşkın Koruma İnşaatları

Simav Çitgöl-Naşa-Güney-Karakür Taşkın Koruma İnşaatları İşinde Tamamlanan İşler

Devlet Su İşleri 3. Bölgenin yapmış olduğu ihale sonucu, uhdemize kalan ve tamamladığımız "KÜTAHYA SİMAV NAŞA VE ÇİTGÖL TERMAL TESİSLERİ TAŞKIN KONTROL İŞİ, ŞAPHANE KARAKÜR KÖYÜ VE ARAZİSİ TAŞKIN KONTROL TESİSİ, SİMAV GÜNEY KÖYÜ İKMALİ" işi kapsamında 58.000 m³ kazı, 8.500 m³ beton, 20.000 m³ blokaj dolgu, 31 ton çeşitli demir işleri, 23 ton betonarme demiri, 4.500 m³ taş duvar, 7.000 m²'lik alanın çimlendirilmesi vb. işlemlerini tamamladık.
Simav Çitgöl-Naşa-Güney-Karakür Taşkın Koruma İnşaatları

Taşkın Koruma İşinin Yapım Bedeli ve Rakamlar

Dört ayrı mahalde, 450 günlük çalışma süresi içerisinde tamamlanan taşkın koruma işi, toplam 4.800.000 TL + KDV tutara maloldu. İşin kapsamında 9 adet köprü, göl aynası yapısı, regülatör yapısı, tersip bendi yapısı, 1500 metre U tipi beton kanal,  600 metre U tipi taş duvar kanal, 7.000 m² peyzaj çalışması, 5.000 m² harçlı pere, 340 metre trapez kanal imalatı yaptık.
Müteahhit firma seçilirken dikkat edilmesi gereken 5 maddeyi okumak için tıklayınız.
Simav Çitgöl-Naşa-Güney-Karakür Taşkın Koruma İnşaatları

simav inşaat


KÜTAHYA SİMAV NAŞA VE ÇİTGÖL TERMAL TESİSLERİ TAŞKIN KONTROL İŞİ, ŞAPHANE KARAKÜR KÖYÜ VE ARAZİSİ TAŞKIN KONTROL TESİSİ, SİMAV GÜNEY KÖYÜ İKMALİ


kütahya inşaat


kütahya inşaat


taşkın koruma inşaatları

Çitgöl Kaplıcaları Nasıl?

Simav'a 4 km mesafede bulunan Çitgöl Kaplıcaları, 200 yatak kapasiteli. Sosyal aktivitelerin yapılacağı yaşam alanları bulunan tesis, Evliya Çelebi'nin Seyahatname'sinde "Cennet Kaplıcaları" olarak anılmış.

Benim kaldığım odada göbek taşından küvetine kadar oldukça lüks bir banyo vardı. Tesis içerisinde bulunan büfe sayesinde tesisten hiç ayrılmadan gıda vb. ürünleri tedarik etmeniz mümkün. Her tarafı yeşillikler içinde bulunan tesis, aradığınız huzuru bulabileceğiniz cinsten.
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın