Kütahya Laleli Palas Apartmanı İnşaatı

Laleli Palas Projesi

Kütahya Laleli Palas Apartmanı İnşaatı
Laleli Palas Apartmanı, 10 daire ve 2 adet ticari dükkandan oluşan; seramiğinden dış cephesine, banyosundan mutfağına kadar en üst düzey malzemelerin kullanıldığı bir tasarım harikasıdır.
render çalışması, kütahya za yapı
Projede uygulanan render çalışması. Bu çalışmadan önce defalarca kez dış cephe çalışması yapıldı. Ancak en beğenilen tasarım bu oldu.

PROJE KONUMU

kütahya za yapı inşaat, gloria jean's coffees, laleli cami
Proje, Laleli Cami'ye yakın olmasından ötürü bu ismi almıştır. Açık Öğretim Bürosu'nun da tam karşısında yer almaktadır.
kütahya kahve zinciri, kütahya starbucks, za yapı

Zemin İyileştirme Çalışmaları

kütahya deep soil mix, kütahya jet grout, eskişehir jet grout
Bu muhitte zemin emniyet gerilmesi zayıf olduğu için, bu apartmanın zemini, deep soil mix sistem ile iyileştirilmiştir. O tarihte, Kütahya'da bu sistemi neredeyse hiç uygulayan müteahhit firma yoktu. Sadece birkaç kamu binasının zemin iyileştirmesi için kullanılıyordu. Kütahya inşaat sektörü bu tarihten itibaren farklı bir bakış açısı kazandı.
za yapı,
Binanın zemin katına açılan dünya çapında meşhur kahve zinciri Gloria Jean's Coffees, bölgeye canlılık katmıştır.
gloria jean's coffees kütahya
Dükkanın bodrum katı, Gloria Jean's Coffees müşteri için ders çalışma, kitap okuma, sunum, toplantı gibi işler için kullanılmaktadır. Toprak ile temas eden bodrum katta en ufak bir nem ve rutubet olmaması, Gloria Jean's Coffees için bir tercih sebebi olmuştur.
kütahya inşaat firmaları, za yapı, ko-za yapı

za yapı
Laleli Palas Apartmanı, 10 daire ve 2 dükkandan oluşmaktadır. Toplam 1680 m² inşaat alanına sahip proje, 2016 yılında daire sahiplerine teslim edilmiştir.
kütahya alüminyum, kütahya satılık daireler, kütahya satılık dükkanlar
Bu projedeki daire ve dükkanlar çok büyük bir hızla tükendi. Ancak bu bölgede ZA YAPI İnşaat olarak projelerimize devam ediyoruz. Kütahya Satılık Daireler'den haberdar olmak için tıklayabilir ve benimle iletişime geçebilirsiniz.
Bu yazı da ilginizi çekebilir: Ev satın alacağım, nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın