De-Co Çelik Köprü Yarışması 2023 - Birlik Takımı

Okulum, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileri; Design & Construct 2023, Çelik Köprü Yarışması'nda okulumuzu temsi...
Design & Construct 2023 Çelik Köprü Yarışması

Kıymetli okulum, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileri; Design & Construct 2023, Çelik Köprü Yarışması'nda okulumuzu temsil edecekler. 

DE&CO  - Birlik Takımı

Bu süreçte yarışmaya katılan "Birlik Takımı"na sponsor olma şansım olduğu için oldukça mutluyum.

Birlik Takımı; Amine Sağ, Fatma Tunç, Sariye Gözalan, Ömer Güvener, Emre Horasan'dan oluşuyor. Takıma katkıda bulunan değerli hocalarım Prof. Dr. Murat Karacasu ile Prof. Dr. Ender Demirel'e ayrıca teşekkür edip, başarılar diliyorum. 

Büyük Bir Onur

Yarışmaya sponsor olmam için ilk olarak beni Amine Hanım aradığında hem heyecanlanmıştım hem de mutlu olmuştum. Mezun olduğum okuluma ve öğrenci arkadaşlarıma bir şekilde dokunabilmek benim için büyük bir onurdu.

Bir de öğrencilik hayatım boyunca böyle yarışmalara (Çelik köprü yarışması gibi) katılmamış olmanın da buruk bir hissi vardı hep içimde. Bu nedenle bu yarışma benim için de ayrı bir önem taşıyor.

Yarışma 8 Mayıs 2023 Tarihinde

8 Mayıs'ta yarışma yapılacak ve Birlik Takımı çelik köprüsünü jürinin karşısına çıkaracak. Şimdiden başarılar diliyorum, iyi şanslar arkadaşlar!
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın