İnşaat Mühendisi, Mimar, İç Mimar ve Teknikerlere Özel Çekiliş

Çekilişe katılmak için instagram'da @emirhanaydincomtr ve @zayapiinsaat hesaplarını takip etmeniz gerekiyor. Bu linkteki çekiliş gönderisini beğenm...

İnşaat Mühendisi, Mimar, İç Mimar ve Teknikerlere Özel Çekiliş

 2021 yılı korona virüs etkisinde devam ederken ne yazık ki eğitim süreci tamamen durmuş durumda. İnşaat mühendisliği, mimarlık, iç mimarlık ve inşaat teknikerliği gibi bölümleri okuyan öğrenci arkadaşlarım ne yazık ki okullarından uzak kalmış durumdalar.

Bu durum oldukça üzücü olsa da aslında bu bölümlerde okuyan öğrenci arkadaşlarım için, kendilerini geliştirme fırsatı doğuruyor. Ben de bu süreçte yanlarında olmak için ufak bir instagram çekilişi düzenlemeye karar verdim.

Çekilişe nasıl katılabilirim?

Çekilişe katılmak için instagram'da @emirhanaydincomtr ve @zayapiinsaat hesaplarını takip etmeniz gerekiyor. Bu linkteki çekiliş gönderisini beğenmeniz ve yorumlara da iki adet arkadaşınızı etiketlemeniz gerekiyor. Hepsi bu kadar!

Hediyeler neler?

  • Tam 20 şanslı kişiye Mimar Firuzan Baytop'un "İnşaat Uygulamalarında Okullarda Öğretilmeyenler" kitabı,
  • Tam 10 şanslı kişiye yine Mimar Firuzan Baytop'un "İnşaat Uygulamalarında Yanlışlar Doğrular" kitabı,
  • Tam 3 kişiye Udemy'nin en sevilen kursu olan Barış Çavuşoğlu'nun anlatımıyla "Temelden Çatıya Konu Anlatımlı İnşaat Eğitimi" kursunu ve
  • Tam 10 kişiye de baret şeklinde anahtarlık hediye ediyoruz!

Çekiliş ne zaman sona erecek?

Çekiliş 6 Haziran 2021 tarihinde sona erecek. Çekilişten ödül kazananları yine instagram hesabımda yayımlayacağım. 

Firuzan Baytop Kimdir?

1922 yılı doğumlu ünlü mimar, 1948 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Mimarlık bölümünden mezun oldu. Mimari tasarım yarışmalarında ödüller kazandı. Alarko Şirketler Grubu'nda görev aldı ve yurt içinde ve yurt dışında pek çok başarılı projeye imza attı.

2000 yılında emekli olan mimarın pek çok kitabı bulunmakta.

Çekiliş sona erdi!

Çekiliş sona erdi, hediyeleri kazananlar belli oldu. Harika bir çekiliş süreciydi ve bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim. Çekilişlerim devam edecek, bu nedenle sayfayı takipte kalın :)
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın