Kütahya Meydan Mahallesi Satılık 1+1 Daire 180.000TL

28 daireli Özdemir Apartmanı projesinde kalan son iki 1+1 daireden biri olan satılık dairemizin kat brüt alanı 55 m²'dir. Mutfağından ankastresine tam bir tasarım harikası olan dairenin net 1.000 TL kira geliri bulunmaktadır...

Kütahya Meydan Mahallesi Satılık 1+1 Daireler

28 daireli Özdemir Apartmanı projesinde kalan son iki 1+1 daireden biri olan satılık dairemizin kat brüt alanı 55 m²'dir. Mutfağından ankastresine tam bir tasarım harikası olan dairenin net 1.000 TL kira geliri bulunmaktadır.

Dairenin Konumu

Daire konum itibariyle beyaz yakalıya, sağlık çalışanına, memura ve öğrenciye uygundur. Binadaki 28 dairenin yarısından fazlasında çalışan kesim ikamet etmektedir. Belediyeye yakınlığı, çarşı merkezine yakınlığı, sağlık ocağına, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne, Laleli Camisine, hastaneye, eczaneye, semt pazarına yakınlığı sebebiyle eşsiz bir konumdadır. BİM market binanın altındaki dükkandadır. Gloria Jean's Coffes, 1983 Beyoğlu Çikolatacısı gibi ulusal ve uluslararası markalar da bu daireyle karşı karşıyadır.

Dairenin en üst katta olması ve terasının olması, önünün açık olması da ayrı bir avantajdır. Kütahya'da oldukça canlı bir konumda olan satılık 1+1 dairenin konumuna aşağıdaki haritadan ulaşabilirsiniz.

Daire Kiracılı mı? Kirası Ne Kadar?

Kütahya Meydan Mahallesi satılık 1+1 daire şu anda kiracılı. Dairenin kirası net 1.000 TL'dir.

Daire Eşyalı mı?

Binadaki tüm daireler eşyalı dairelerdir. Kiracılar sadece kişisel eşyalarını alıp daireye girebiliyorlar. Fotoğraflarda görülen tüm eşyalar dairelerin içlerinde mevcuttur.

Daire Kaç Metrekare?

Daire kat brütü olarak 55 metrekaredir.

Tapular Kat İrtifakı Tapusu mu Yoksa Kat Mülkiyeti Tapusu mu?

Tapuların hepsi kat mülkiyetli tapudur. Binanın iskanı alınmıştır ve tüm resmi prosedürler tamamlanmıştır.

Kütahya Meydan Mahallesi Satılık 1+1 Daire Fiyatı

Bu daire satıldı. Ancak diğer ilanlara göz atabilirsiniz: Kütahya satılık apart

Dairenin Fotoğrafları

Kütahya Meydan Mahallesi Satılık 1+1 Daire 170.000 TL
Kütahya Meydan Mahallesi Satılık 1+1 Daire 170.000 TL
Kütahya Meydan Mahallesi Satılık 1+1 Daire 170.000 TL
Kütahya Satılık Daire

Ekstra Notlar

Binanın en üst katları normalde alt kattan bir daireye bağlıydı ancak yine bu şekilde 1+1 ve 1+0 daireler olarak kullanılıyordu. İmar barışı kanunu sayesinde zaten ayrı olarak kullanılan tüm 1+1 ve 1+0 dairelere ayrı tapu alındı. İmar barışından sonra tapusu alınan daireler olduğundan asansör en üst kata kadar çıkmamaktadır. Bir alt katta durmaktadır. Yaşayanlar, son bir katı merdivenlerden çıkmaktadır.

Fotoğraflar bölümündeki fotoğraflar, eşyaları göstermesi amacıyla binadaki dairelerden çekilmiş örnek fotoğraflardır. 

Satın Almak

Bu daireyi satın almak için iletişim bölümünden veya whatsapp üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz.

Diğer ilanlarımıza buradan göz atabilirsiniz: Kütahya Satılık Daireler
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

2 yorum

  1. 07 Ağustos, 2023 00:52
    Nasıl ev alır

    05053668470 bani arayinþ
    1. 07 Ağustos, 2023 03:26
      Merhaba, bu 2019 yılında yazılmış bir yazı. Yazı içerisinde de dairenin satıldığı belirtilmiş. Dolayısıyla böyle bir ilan artık yok. İyi günler dilerim