Netflix'in En İyi Komedi Dizileri - Güncel Liste - 2020

Korona virüsünden kaynaklı olarak evlere kapandığımız bu günlerde dizi ve film izlemek için bolca vakit bulabiliyoruz. Bu yazımda; "Netflix'in en iyi komedi dizileri" konu başlığım olacak. Sizler de sayfanın en...
Netflix'in En İyi Komedi Dizileri - Güncel Liste - 2020
Korona virüsünden kaynaklı olarak evlere kapandığımız bu günlerde dizi ve film izlemek için bolca vakit bulabiliyoruz. Bu yazımda; "Netflix'in en iyi komedi dizileri" konu başlığım olacak. Sizler de sayfanın en altındaki yorum bölümünde izlediğiniz diziler ve filmler hakkında yorumlarınızı yapmayı unutmayın. Hadi başlayalım.

Netflix'in En İyi Komedi Dizileri

Netflix'in En İyi Komedi Dizileri - Güncel Liste - 2020
The Good Place dizisinin konusu ve fragmanı

The Good Place, Netflix'te yer alan en iyi komedi dizilerinden biri. IMDB puanı 8,2 olan diziye benim verdiğim puan 9! Dizide, dini kavramlar felsefeyle ve mizahla harmanlanarak izleyiciye sunuluyor.
The Good Place dizisinin konusu ve fragmanı
Dizide Elanor Shellstrop, aynı gün öldüğü yüzlerce insanla birlikte The Good Place'e (İyi yer) gider. Bir süre sonra The Good Place'e yanlışlıkla gönderildiğini anlayan ancak The Bad Place'in de (Kötü yer) ne kadar korkutucu bir yer olduğunu öğrenen Elanor, hatayı fark ettirmeden iyi bir insan olmak için ruh eşi Chidi'den ders almaya başlar. Ancak hiç beklemediği durumlar ardarda karşısına çıkar.

Brooklyn Nine-Nine dizisinin konusu ve fragmanı

Jake Peralta adlı yetenekli ancak sorumsuz dedektifin New York Polis Departmanı'ndaki ekibiyle olan maceralarının anlatıldığı dizi oldukça komik ve sürükleyici. Ekibin başına; hayatının ilk kuralı "disiplinli yaşamak" olan Yüzbaşı Holt atanınca; departmanda işler iyice karışır. Yüzbaşı Holt'un, Jake Peralta'nın üzerinde kurduğu baskı; komik olayları beraberinde getirir. 
Brooklyn Nine-Nine dizisinin konusu ve fragmanı
Dizinin IMDB puanı 8,4! Bense bu diziye yine 9 puan veriyorum.

How I Met Your Mother dizisinin konusu ve fragmanı

Çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığını anlatan Mimar Ted Mosby'nin 208 bölüm boyunca anlattığı tanışma hikayesi, birbirinden komik olaylarla dolu. Dizinin yazarları Bays ve Thomas; kendi arkadaşlık ilişkilerinden esinlenerek yazdıklarını söyledikleri dizide Ted'in de en yakın arkadaşı Marshall.
How I Met Your Mother dizisinin konusu ve fragmanı
9 sezon süren dizinin her bölümü ortalama 20 dakika sürüyor. Dizinin IMDB puanı ise 8,3. Benim bu diziye verdiğim puan ise 10!

Rick and Morty dizisinin konusu ve fragmanı

Rick and Morty dizisinin konusu ve fragmanı
Geleceğe dönüş filmindeki profesörü andıran görüntüsüyle karşımıza çıkan çatlak Profesör Rick ile torunu Morty'nin maceralarını konu alan dizi, oldukça eğlenceli. Bölümleri ortalama 20-23 dakika süren dizinin IMDB puanı 9,2! Bense bu diziye 9 puan veriyorum.

Disenchantment dizisinin konusu ve fragmanı

Disenchantment dizisinin konusu ve fragmanı
Özgürlüğünün peşinden koşan Bean, prenseslik görevlerini ikinci plana atıp; iblis ve elf dostlarıyla maceradan maceraya koşar. Bölüm uzunluğu ortalama 30 dakika olan dizinin IMDB puanı 7,2! Bense bu diziye 9 puan veriyorum.

Bojack Horseman  dizisinin konusu ve fragmanı

Bojack Horseman  dizisinin konusu ve fragmanı
90'ların favori dizi yıldızı olan Bojack'in kendine karşı olan savaşı bir yana, çevresindeki karakterler de diziye ayrı bir tat veriyor. Bu karakterlerin her biri ayrı bir hayvanı temsil ettiği için de dizinin akışındaki olaylar ve diyaloglar bu doğrultuda zekice kurgulanmış. Ortalama bölüm uzunluğu 25 dakika olan dizinin IMDB puanı 8,7! Bense bu diziye 8 puan veriyorum.
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın