Kütahya'da Muhtelif Mahallelerde Butik Konut Projeleri

yunusemre mahallesi

Kütahya'da Çeşitli Muhitlerde Özel Konut İnşaatları

Yunus Emre Mahallesi 26 dairelik özel konut projesi. 

Toplam 4000 m² olan Yunus Emre Mahallesi 26 dairelik özel konut projesi, 2014 yılında daire sahiplerine teslim edilmiştir. 3 bloktan oluşan KO-ZA Apartmanında seramiğinden mutfağına, kombisinden vitrifiyesine kadar her detay sizler için.

30 Ağustos Mahallesi 10 dairelik özel konut projesi

kütahya inşaat, karayolları, ergun celebi sokak
30 Ağustos Mahallesi'nde yer alan toplam 1000 m² inşaat alanına sahip Kocapınar Apartmanı projesinde 8 adet 2+1 daire ve 2 adet 4+1 dubleks daire yer almaktadır.

Fatih Mahallesi Özdoğan Apartmanı Projesi

za yapı, kütahya inşaat
Fatih Mahallesi 5 dairelik özel konut projesi 2016 yılında teslim edilmiştir.

Gaybiefendi Mahallesi özel konut projesi 

Gaybiefendi Mahallesi özel konut projesi

Servi Mahallesi Özel Konut Projesi

Servi Mahallesi Özel Konut Projesi
Servi Mahallesi 15 adet apart daire ve bir adet dükkandan oluşan özel konut projesi 2017 yılında teslim edilmiştir. Dairelerin ve işyerinin kira bedellerinin ortalamanın çok üzerinde olmasından ötürü bu projedeki daireler çok kısa sürede tüketilmiştir. Yatırımın geri dönüş süresi açısından 13-14 yılı geçmiyor olması buradaki en önemli faktördür. Kütahya satılık daireler açısından oldukça kâr ettiren bir şehirdir.

Zemin İyileştirme Konusu

Ülkemizde son yıllarda hızla büyüyen konut sektörü kontrolden çıkınca ne yazık ki kalite seviyesi düşmüştür. Özellikle mega projeler haricindeki yerel projelerde bu yetersizliği görmek mümkündür. İşinin ehli olmayan kimseler tarafından yapılan işler, inşaat sektörünü tamamen ticarete dökmüş; hızlı iş, hızlı satış ve hemen akabinde yeni bir proje üçgeninde ilerleyen firmalar, halk dilinde çarkı çevirerek, kaliteden uzak ürünler ortaya çıkararak sektöre zarar vermişlerdir. Mesleği inşaat mühendisliği olmayan, farklı branşlardan vatandaşlar çok cüzi ücretlerle müteahhitlik belgesi almış ve ne yazık ki "emekli ikramiyesini alanın müteahhitliğe soyunduğu" karanlık çağı ülkemize yaşatmıştır.
Uzun yıllar boyunca kamu ihalelerinde başarılı işlere imza atan ZA YAPI İnşaat, sektördeki bu büyük eksikliği, sağlam ve kaliteli yapılar inşa ederek gidermeyi hedeflemiştir.
kütahya zemin iyileştirme, kütahya inşaat, sağlam yapı sağlam temelden gelir
Fatih Mahallesi 5 dairelik özel konut inşaatında uyguladığımız zemin iyileştirme yöntemi olan Deep Soil Mix işleminden bir fotoğraf.
deep soil mix, jet grout
Yine Fatih Mahallesi 5 dairelik özel konut inşaatı Deep Soil Mix uygulaması fotoğrafı
kazık, jet grout, deep soil mix, deep mix
Deep Soil Mix uygulamasından sonra, uygulama yapılan alanı titizlikle kazdığımızda bu şekilde bir manzara ile karşılaştık. Ancak deep soil mix uygulamasında sadece kazıklar oluşmuyor, aynı zamanda zemindeki kılcal çatlaklara da çimento enjekte edilmiş oluyor.
Bu yazı da ilginizi çekebilir: Ev satın alacağım, nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın