İnşaat Mühendisine Hediye Ne Alınır?

İnşaat mühendisleri günü gelip kapıya çatmışken inşaat mühendisi arkadaşınıza/eşinize/sevgilinize ne alabileceğiniz konusundaki önerilerimi aşağıd...

İnşaat mühendisine hediye psikolog seansı İnşaat mühendisleri günü gelip kapıya çatmışken inşaat mühendisi arkadaşınıza / eşinize / sevgilinize ne alabileceğiniz konusundaki önerilerimi aşağıda sıralayacağım.

Yeni mezun inşaat mühendisine ne hediye alınır?

Öncelikle yeni mezun inşaat mühendislerinden başlayalım. (Merak edenler için: İnşaat Mühendisliği nasıl bir meslek?)

1) Baret

Yeni mezun inşaat mühendislerinin meslek hayatlarındaki en önemli obje hediye ederek inşaat mühendisliği mesleğine hoş geldin diyebilirsiniz. Sipariş vermek için sizi böyle alalım: https://app.hps.im/d7ct/nsbzwbfw

2) Baret şeklinde anahtarlık

İnşaat mühendisine hediye ne alınır sorusunun en pratik cevabı sanırım baret şeklinde anahtarlık olacaktır. Baret şeklinde anahtarlıklar benim de uzun bir süre kullandığım anahtarlıklardandı. Kullanışlı ve estetik. Tavsiye ederim.

3) İş güvenliği botu

İş güvenliği olmazsa olmaz. İş güvenliği, mesleğimizin en temel unsurlarından biri. İş güvenliği botu da yeni mezun inşaat mühendislerine alınabilecek en iyi hediyelerden.

4) İzeltaş metre
İnşaat mühendisine hediye izeltaş metre

Mühendislerin her an ihtiyaç duyabileceği bir malzeme. Kalitelisinden izeltaş metre. 

İnşaat mühendislerine ne hediye alınır?

Yeni mezunlar için şık önerilerde bulunduktan sonra gelelim meslekte kariyer basamaklarını hızla atlayan meslektaşlarımıza ne hediye alınabileceği konusuna.

5) Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik
İnşaat mühendisine hediye akıllı saat

Gürültülü şantiye ortamında telefonların sesini duymak oldukça güç olabiliyor. Tam bu anda bileğinize vereceği titreşimle bu sorunu ortadan kaldırabilecek bir ürün: Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik.

6) 2023 Ajandası
İnşaat mühendisine hediye 2023 ajandası

Yaz, çiz, anlat, sayfayı yırt, tekrar çiz, hesapla... Bitmez bu iş. Her mühendisin ihtiyacı 2023 ajandası.

7) Netflix hediye kartı
İnşaat mühendisine hediye Netflix hediye kartı

Sinemaya gitmeye vakit bulamayan kederli meslektaşlarım için güzel bir hediye: Netflix hediye kartı. Çok pratik bulduğum bu çözüm.

8) Psikolog seansı

İnşaat mühendisine hediye psikolog seansı

Sabahlara kadar beton döküp, bütün yasak sorumlulukları üzerine alıp; sadece asgari ücret teklif edilen kederli meslektaşlarımın akıl ve ruh sağlıklarını koruyabilmeleri için kusursuz bir hediye.

9) Kitap

İnşaat mühendisine hediye kitap
İnşaat mühendislerine hediye edilebilecek en güzel ürünlerden biri de şüphesiz ki kitap.

10) Diyetisyen seansı

İnşaat mühendisine hediye diyetisyen seansı
Şantiyedeki sağlıksız beslenme koşullarından ötürü kilo alan kıymetli meslektaşlarımın hayır diyemeyeceği bir hediye: Diyetisyen seansı.

11) Eskimo montu

İnşaat mühendisine hediye mont
Valla şantiyeler pek soğuk. Üşüyoruz. Sabaha kadar da beton dökümü devam edince iyice çekilmez bir hal alıyor. Bu soğukta bu stresli vaziyet içerisinde bizi anca eskimo montu korur. Bu nedenle bu hediye fikrini değerlendirin derim.

12) Çakmak

Dertten kederden sigara içmeyen tek mühendis ben kaldım sanırım. Bu nedenle çakmak da iyi bir alternatif olabilir.
İnşaat mühendisine hediye çakmak

İnşaat mühendislerine alabileceğiniz şakasız hediyeler için sizi böyle alalım: HepsiBurada
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın