İMO Kütahya - Neler Yaptık? Ekim 2022 - Su Yalıtımı Semineri

İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği olarak Ekim Ayını nispeten sakin geçirdik. 15 Ekim 2022 tarihinde Köster Kalite Kontrol Müdür Mazlu...

Binalarda Su Yalıtımı Uygulamaları Semineri Mazlum Budak tarafından verildi.
 İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği olarak Ekim Ayını nispeten sakin geçirdik. 15 Ekim 2022 tarihinde Köster Kalite Kontrol Müdür Mazlum Budak'ın sunumuyla Hilton Garden Inn'de gerçekleştirilen Su Yalıtımı Uygulamaları Semineri bu ayın en çok rağbet gören etkinliği oldu.

Binalarda Su Yalıtımı Uygulamaları Semineri

Köster Kalite Kontrol Müdür Mazlum Budak'ın sunumuyla Hilton Garden Inn'de gerçekleştirilen Su Yalıtımı Uygulamaları Semineri yüzü aşkın katılımcıyla gerçekleştirildi. Mazlum Bey, su yalıtımı yönetmeliğinden, su yalıtımı uygulamalarından ve uygulama detaylarından bahsetti. 

İMO Kütahya Temsilciliği açısından oldukça özel bir seminer oldu çünkü bu seminerin giderlerinin tamamı Babil Yalıtım firması tarafından karşılandı. Bu çok anlamlı bir durum. Çünkü biz, Temsilcilik olarak yoğun bir şekilde çalıştıkça firmalar / insanlar bunu görüyor ve bu çalışmalar onların da elini taşın altına koyması konusunda motive ediyor. 
Binalarda Su Yalıtımı Uygulamaları Semineri Mazlum Budak tarafından verildi.

Bu konuda da bir ilki gerçekleştiren Babil Yalıtım firmasına ve firma sahibi Erkan Türkan'a teşekkür ediyorum. Kendileri 2023 yılının çalışma takviminde de ana sponsor olarak etkinliklerimizde yer almaya devam edecekler.

Kütahya Baro Başkanı Avukat Edip İlkay Sunay makamında ziyaret edildi

İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği olarak Baro seçimlerini kazanan en genç başkan Avukat Edip İlkay Sunay'ı makamında ziyaret ettik. Oldukça sıcak bir şekilde ekibimizi karşılayan Edip Bey'e "Hayırlı olsun" temennilerimizi ilettik.
Kütahya Baro Başkanı Avukat Edip İlkay Sunay makamında ziyaret edildi
Meslektaşlarımızın ve diğer mühendislik dallarıyla mimarları ilgilendiren bir konu olan; şantiye şefliği ve proje müellifliği konusunda atılan imzalar ve alınan sorumluluklar için farkındalık oluşturulması amacıyla ortak bir çalışma yürütüp bir seminer düzenleme konusunda fikir birliğine vardık. Ve bu konuyla ilgili talebimizi de yazılı olarak Baro'ya ilettik. Kısa bir zaman diliminde Baro ve İMO Kütahya işbirliği ile "Hukuk Semineri" düzenlemeyi gönülden arzu ediyoruz.
Kütahya Baro Başkanı Avukat Edip İlkay Sunay makamında ziyaret edildi

Kütahya Valisi Ali Çelik makamında ziyaret edildi

İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği olarak Kütahya Valisi Ali Çelik'i makamında ziyaret ettik. Valimiz bizi o kadar sıcak ve içten bir şekilde karşıladı ve dinledi ki, kendisine minnettar kalmamak elde değildi.
Kütahya Valisi Ali Çelik makamında ziyaret edildi
  • Sayın Valimiz taş kolon konusunda Temsilciliğimize tam destek verdiğini belirtti.
  • Genç-İMO yapılanmasının Kütahya'nın tarihi ve turistik alanlara yapacağı geziler için destek vereceğini iletti.
  • Gediz Depremi'nin yıl dönümünde AFAD'ın Deprem Simülasyon Tırı'nı Kütahya'ya getirmesi talebimizi olumlu karşıladı ve gerekli talimatları verdi.
  • İl Özel İdaresi'nin projelerde dijitalleşme sürecinde adımlar atması gerektiği konusundaki talebimizi olumlu karşılayan Valimiz bu konuda da ilgililere gerekli talimatları verdi.
  • Valimiz Ali Çelik'e Kütahya ile ilgili yapılacak çalışmalarda koşulsuz destek vereceğimizi belirterek kendisine kolaylıklar diledik.

Genç-İMO Kayıt Standı açıldı

Kütahya'da neredeyse tamamen pasifize edilen Genç-İMO yapılanmasını yeniden aktif hale getirmek için kolları sıvadık ve DPÜ Merkez Kampüs'te GENÇ-İMO kayıt standı açtık. Bu konuda bize destek veren DPÜ İnşaat Topluluğu'na teşekkür etmeden geçmek istemiyorum. Kendileri mesailerinden ayırıp stand konusunda bizlere destek verdiler.
Kütahya Genç-İMO Kayıt Standı açıldı

11. Geleneksel Halı Saha Turnuvası'nı başlattık

11. Geleneksel Halı Saha Turnuvası'nın birinci hafta maçları tamamlandı.
11. Geleneksel Halı Saha Turnuvası'nın birinci hafta maçları tamamlandı.
Büker Yapı Laboratuvarı'nın, Botanica Coffee Co.'nun, Vema İnşaat'ın ve Özgür Sevilmiş'in forma sponsoru olduğu turnuvada İMO Bursa ise halı saha sponsoru oldu.

Sonuçlar
Geoteknik 8-7 Hidrolik
Yapı 2-6 Ulaştırma
11. Geleneksel Halı Saha Turnuvası'nın birinci hafta maçları tamamlandı.
Oldukça keyifli geçen maçların ardından;
📌 Haftanın kalecisi: İbrahim Gülhan
📌 Haftanın defans oyuncusu: Samet Ersoy
📌 Haftanın orta saha oyuncusu: Ömer Namaz
📌 Haftanın golcüsü: Talha Zeytin

jürinin oylarıyla seçildi.

Burkulması Önlenmiş Çelik Çaprazlar (BRB Sistemler) hakkında webinar duyurusu yapıldı

İnşaat Mühendisi Alparslan Benzer'in girişimleriyle organize edilen Burkulması Önlenmiş Çelik Çaprazlar (BRB Sistemler) hakkında Temsilciliğimizin ilk webinar etkinliği için 2 Kasım 2022 tarihi belirlendi ve organizasyonun duyurusu yapıldı.
Burkulması Önlenmiş Çelik Çaprazlar (BRB Sistemler) hakkında webinar duyurusu yapıldı

FK Language ile indirim protokolü imzalandı

İngilizce öğretmeni Fercan Kasap ve Ali Han Şenkal'ın girişimleriyle kurulan FK Language Dil Okulu ile indirim protokolü imzalandı. FK Language Youtube kanalının şu an itibariyle 406.000 abonesi bulunuyor. Bu kurumda üyelerimize ayrıcalık sağlamış olmaktan dolayı ayrıca mutluyum.
FK Language ile indirim protokolü imzalandı
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın