Filiz Apartmanı Projesi

Filiz Apartmanı projesi 2021 yılında başlayan ve 2022 yılının ortalarına doğru bitmesi planlanan bir konut + iş yeri projesidir. Bodrum + Zemin Kat...
Filiz Apartmanı Projesi - 2022 Kütahya inşaat projeleri
Filiz Apartmanı projesi; yapımı 2021 yılında başlayan ve 2022 yılının ortalarına doğru bitmesi planlanan bir konut + iş yeri projesidir. Bodrum + Zemin Kat + Asma Kat + 7 Normal Kat ve Teras Katı olmak üzere toplam 11 betonarme kattan oluşan projede 15 daire ve 2 adet iş yeri bulunmaktadır.

Filiz Apartmanı Projesi - Kütahya 2022 yılı teslim

Filiz Apartmanı projesi ZA Yapı tarafından hayata geçirilen bir projedir. Proje, Kütahya'nın ana arteri olan Atatürk Bulvarı'nda  yer almaktadır. Konum olarak Kütahya'nın en önemli konumundadır.

Filiz apartmanı projesinin benim için farklı bir anlamı var. 1969-1970 yıllarında inşa edilen ve inşa edildiği tarihte o caddedeki tek yüksek yapı olan Filiz Apartmanı, yılların yorgunluğuyla eskimeye yüz tutmuş durumda idi.

Binanın test ettirilmesinin akabinde binanın yüksek riskli çıkmasının ardından, binanın yıkılıp yeniden yapılması konusunda apartmanın büyük çoğunluğuyla sözleşme imzalamıştık. Tabi anlaşmaya razı gelmeyen kat malikleri de vardı. Ancak yasalar, binanın riskli çıkması durumunda oy birliği ile anlaşılmasını gerekli görmüyor. Böylece diğer 1 malik yüzünden diğer 13 maliğin mağdur olmasının önüne geçilmiş oldu.

Şimdiyse Filiz Apartmanı'nın, o caddenin en kaliteli ve en güvenli binası olması için var gücümüzle, gece gündüz demeden çaba harcıyoruz.

2021-2022 Kütahya İnşaat Projeleri

İnşaat mühendisi Zeki Aydın, inşaat mühendisi Emirhan Aydın, mimar Elif Demirelli ve mimar Cengiz Demirelli'nin imzalarını taşıyan proje, Atatürk Bulvarı'ndaki tek jet grout ile zemini iyileştirilmiş proje olmasıyla ön plana çıkmaktadır.

Projenin konumu

Proje konum olarak Servi Mahallesi, Atatürk Bulvarı No 47'de yer almaktadır.

Projede fiyatlar ne kadar?

Projede ne yazık ki satılık hiçbir mülk bulunmamaktadır. Ancak devam eden diğer projelerimize göz atabilirsiniz: Wintergarden Plaza Projesi

Projenin yapım aşamalarını takip edebilir miyim?

Evet! Tıpkı Royal Plaza projesi gibi bu projenin de yapım aşamalarını blogumdan takip edebilirsiniz. İlk bölümü okumak için hemen buraya tıklayın: Binanın el ile yıkımı

Devam eden diğer projelerimiz hakkında bilgi almak için buraya tıklayın: Devam eden projeler
Tamamlanan projelerimiz hakkında bilgi almak için buraya tıklayın: Tamamlanan projeler
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın