En İyi İnşaat Oyunları - 2022

Dozer Vinç Simulatörü 2020 oyununda; dozer, vinç, kepçe, traktör, JCB, forklift gibi tüm inşaat iş makinelerini kullanabilir, yeteneklerini test edebilirsiniz. En iyi inşaat oyunlarında zirve...
En İyi İnşaat Oyunları - 2020
En iyi inşaat oyunları neler? Google play'deki puanlara, yorumlara ve kullanıcı deneyimlerine göre en iyi inşaat oyunu hangisi?

En İyi İnşaat Oyunları

Mobil inşaat oyunları kategorisinde genellikle simülasyon oyunları ön plana çıkıyor. İş makinesi simülasyonları; dozer, vinç, kepçe, forklift kullanımı gibi simülasyonlar, her köşesi şantiyeye dönmüş yurdumun insanına keyifli dakikalar geçirme şansı sunarken bir yandan da, inşaat işlerinin ne denli zorlu ve özen gösterilmesi gereken işler olduğunu bizlere hatırlatıyor.

Tüm İş Makineleri Tek Oyunda - En İyi İnşaat Oyunları

Dozer Vinç Simulatörü 2022 oyununda tüm iş makinelerini kullanma fırsatı bulabilirsiniz. Google play'in en güncel inşaat oyunu olan Dozer Vinç Simulatörü 2022 oyununda; dozer, vinç, kepçe, traktör, JCB, forklift gibi tüm inşaat iş makinelerini kullanabilir, yeteneklerini test edebilirsiniz. 
Her geçtiğiniz bölümle beraber bir tık daha zorlaşan oyun sayesinde, tüm iş makinelerini kullanma zevkini tadabilirsiniz. Ayrıca oyunun her bölümünde şantiye şefi de olmanız gerekecek. Çünkü iyi bir planlama ile arkadaşlarınızın uzun uğraşlar vererek geçtiği bölümleri siz çok kısa sürede geçebilirsiniz.

En İyi İnşaat Oyunları - 2020

En İyi İnşaat Oyunları - 2020

En İyi İnşaat Oyunları - 2020

En İyi İnşaat Oyunları - 2020

En İyi İnşaat Oyunları - 2020
Oyun yüzde yüz yerli yapım olmakla birlikte, tamamen ücretsiz. Gerçek iş makinelerinin fiziki özellikleriyle hazırlanmış, birebir çalışma fonksiyonları eklenmiş bir şekilde kullanıcılarının beğenisine sunulmuş durumda. Şimdiden onbinlerce kişi tarafından oynanan oyun, kullanıcılardan da 5 üzerinden 4,9 puan alarak inşaat oyunları kategorisinin zirvesine çıktı.
Oyunun google play'deki açıklaması ise şu şekilde;
"%100 Yerli Türk yapımımı simülasyon projemiz ücretsiz olarak siz değerli kullanıcılarımıza sunulmuştur.

Dozer, vinç, forklift, traktör gibi çeşitli iş makinelerini hepsini sadece parmak hareketlerinizle kolayca kontrol edebileceksiniz. Oyunumuz gerçek iş makineleri fiziği ile eş değer özelliklerle donatılmıştır.
İş makinelerinin tüm fonksiyonları gerçeği ile birebir aynıdır. Ses efektleri dahil, sizlere keyif verecektir.

Oyunumuz, fabrika şantiyesi ortamında oynanıyor. Büyük bir fabrika sahasında sizlerden yapılması istenen işleri yerine getireceksiniz. Her bölümde farklı iş makineleriyle ilgili farklı görevler mevcuttur. Bu görevleri yaparak kilitli bölümlerin kilitlerini açabilirsiniz. 
Keyifli oyunlar dileriz."

Daha farklı oyunlar mı arıyorsun?

Strateji oyunu sevenlerin çok seveceğini düşündüğüm bir oyun önermek istiyorum sizlere. Şimdilik yalnızca android telefonlarda oynayabileceğiniz bu oyunda yaşadığınız köyü zombi istilasından korumaya çalışıyorsunuz.
en iyi zombi oyunu

Aldığınız kararlar ile; halkın morali, virüs seviyesi, erzak durumu ve askeri durumu güçlenebilir veya zayıflayabilir. Hepsini dengede tutmak en iyisi. Çünkü askeri güç çok arttığında askerler darbe yapabilir. 

Tam size göre olan bu strateji oyununu indirmek için tıklayın.
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın