Park Palas Apartmanı İnşaatı

Laleli Cami Mevki 15 Daire 2 Ticari İş Yeri Projesi

Laleli Palas Apartmanı'nın hemen arkasında yer alan Park Palas apartmanı, 15 daire ve 2 adet dükkandan oluşan bir özel konut projesidir. Yaklaşık 2030 m² inşaat alanına sahip olan bu projede zemin iyileştirme yöntemi olarak Jet Grout zemin iyileştirme yöntemi uygulanmıştır.
Park Palas Apartmanının ve Laleli Palas apartmanının o bölgeye değer katmasıyla o bölge kafeler bölgesi haline gelmiştir. Akabinde o bölgede onlarca kafe ve işyeri açılmıştır.

Laleli Cami Mevki Park Palas Apartmanı

Jet Grout Zemin İyileştirme Yönteminin Önemi

Örnek bir jet grout uygulaması animasyonu:
kütahya jet grout
Zemin iyileştirme konusu ne yazık ki ülkemizde yeterince ciddiye alınmamaktadır. Müteahhitleri geçim kapısı olarak gören jeoloji mühendisleri, müteahhitin arzusuna göre zemin değeri vermekte, denetimsizlikler yüzünden birçok insanın hayatı tehlikeye girmektedir. Ancak ünlü Profesör Ahmet Topçu'nun şu sözü unutulmamalıdır: "Temelde tasarruf olmaz."
kütahya zemin iyileştirme, sağlam yapı, sağlam temel, park palas
Park Palas Apartmanı zemini için yaptığımız Jet Grout Zemin İyileştirme yöntemi uygulamasından bir fotoğraf. Bu uygulamada zemine 80 ton çimento enjekte edildi.
Bu yazı da ilginizi çekebilir: Ev satın alacağım, nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba, ben Emirhan Aydın, inşaat mühendisiyim ve aile şirketimiz 27 yıldır Kütahya inşaat sektörünün en önde gelen firması. Blogumdaki içerikler sizlere fayda sağlanması açısından hazırlanmış özenli yazılardır. Ancak unutmayın ki inşaat işlerinde bir profesyonele danışmak en iyisidir. Lütfen kafanıza takılanları bana sormaktan çekinmeyin. Bana sosyal medya hesaplarımdan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmeye katılın